Frysen full med bär

Nu får det vara nog med bärplockning för mig i år. Oktober står för dörren och det börjar vara riktigt kallt ute. Under september månad har jag varit ute på helgerna för att njuta av naturen och de sista solstrålarna, samtidigt har jag passat på att plocka bär.

Förutom att bär är väldigt gott så innehåller de mycket vitaminer och antioxidanter. De håller sig även väldigt bra nedfrysta, vilket blir perfekt inför vintern. Det är härligt att ha ett lager i frysen som man snabbt och smidig kan ta fram och göra något gott utav.

Jag har främst fokuserat på blåbär, men har även plockat svarta och röda vinbär, samt hallon och krusbär. Jag har fått ihop ett hyffsat lager som gör att jag kan äta lite bär varje dag om jag önskar. Det har varit ganska jobbigt att både plocka och rensa bären, men nu när det är klart så känns det väldigt skönt.

Från en tidig morgon ute i bärskogen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: