Lugn start på 2017

Det blev ingen vild nyårsfest för mig, bara en lugn och trevlig kväll med närmaste, precis som jag vill ha det. Under min promenad hem fick jag nöjet att se det häftigaste norrskenet jag någonsin sett. Det var ett ovanligt kraftigt och livfullt norrsken som målade hela himlen. Det skiftade färg och mönster otroligt snabbt och jag fick rysningar i hela kroppen. Det var en riktigt häftig upplevelse som jag sent kommer att glömma.

Den första veckan på det nya året har varit rätt avslappnad. Jag har jobbat, tränat, lagat mat och slappat. Jag har varit mer avslappnad och lugnare nu efter att julen passerat. Jag har haft mycket att göra på arbetet men jag känner inte samma press som före jul. Jag tycker det är skönt att få återgå till den vanliga vardagen igen.

2 Responses to Lugn start på 2017

 1. Kani skriver:

  Va skönt o höra att du funnit lite mer harmoni. Jag har en fråga. Har du gått mycket på kortison? Jag har gjort det nu i några veckor och känner att jag haft mer ont i kroppen. Ont i musklerna som fasiken. Har nu halverat dosen kortison men då har magen varit väldigt arg. Kanske inget samband alls men jag undrar hur du känt? // Kani

  • Jag och Crohns skriver:

   Kortison har jag haft i vissa perioder. Det var bland annat det första jag fick prova när jag fick min diagnos för 15 år sedan. Då fick jag en väldig energikick av den medicineringen, men det hjälpte inte inflammationen tillräcklig.

   Senast hade jag ett kortison som heter Entocort men jag kan inte minnas att jag hade mycket värk. Detta är några år sedan så minnet är inte på topp. Istället fick jag problem med utslag och hade sömnsvårigheter, jag blev ganska så speedad av det. Jag hade den vid flera tillfällen och ibland upp till 6 månader åt gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: