Stress och oro påverkar magen

Just vid jul brukar det inte vara ovanligt att stressen både hemma och arbetsplatsen ökar. Det är oftast mycket som ska fixas innan årets slut, och man vill ju gärna göra bort allt före julledigheten.

Under de senaste 2 veckorna har jag själv haft för mycket åtaganden på en och samma gång. Både hemma och på arbetet går man på fulla varv. Tankarna snurrar runt med stress och oro i en otrevlig harmoni. Det märks att magen inte riktigt tycker om detta beteende och det känns såklart onödigt. Men man får sig alltid en tankeställare när dessa tillfällen dyker upp.

Nu börjar läget vara under kontroll igen och jag känner att jag kan lugna ner mig lite. Det ska bli härligt med några semesterdagar med inte allt för mycket på schemat.

2 Responses to Stress och oro påverkar magen

 1. Kani skriver:

  Hej! Jag har precis upptäckt din blogg och vill bara säga att den uppskattas!! Jag fick Chrons diagnotiserad för ca 3,5 år sen. Även jag valde att gå av min medicin efter ett tag och var utan i över två år. Tyvärr så har jag den senaste månaden blivit sjuk igen och går nu på allt som finns (känns det som). Så fortsätt skriv, det hjälper!!

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej!
   Tråkigt att höra att du kommit in i en sämre period. Men man får vara glad att medicinerna finns när inflammationen blir mer allvarlig. Tack för din kommentar och jag hoppas du blir bättre snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: