Rotfruktens högtid är här

Med hösten kommer skörden och det syns i butikerna, just nu är det välfyllda hyllor med fin och billig rotfrukt. Detta passar mig utmärkt då en stor del av mina måltider består av just rotfrukt. Att göra mos av morötter är en favorit, snällt för magen är det också.

Denna vecka har jag lyxat lite extra och gjort rotfrukt i ugn. Rödbeta, kålrot, morot och lök blir mumma med olivolja och salt, väldigt gott och det passar till det mesta.

Rotfrukt i ugn är enkelt och gott.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: