Frusen, trött och hungrig

Under veckan har kroppens lagrade sommarvärme lämnat mig. Jag har känt mig trött och varit märkligt frusen, ur form minst sagt. Jag har fått sova med flera täcken och klätt mig extra. Ovanligt hungrig har jag också varit, jobbigt att jag inte kan äta vad jag vill vid dessa tillfällen. Misstänkte först att jag var på väg att bli förkyld, men det kändes inte riktigt stämma. Kanske är det bara höstvindarna som börjat gnaga med sina iständer,”winter is coming”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: