Några veckors semester

Då var det äntligen dags att få njuta av några veckors semester. Jag har tillbringat helgen i sommarstugan och det har redan blivit några dopp i plurret. Det är skönt att få stiga upp när kroppen själv vill och att slippa morgonstressen är värt mycket.

Även om dagarna blir sporadiska ska jag försöka hålla kost och träning som vanligt, att slappa ihop totalt mår jag inte bra utav. Jag ska inte iväg på några större strapatser och har inget speciellt planerat, jag ska bara njuta av att vara ledig och göra sådant som annars inte blir av, nytta och nöje i en lagom blandning.

Det blir en lugn semester utan en massa ståhej.

Det blir en lugn semester utan en massa ståhej.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: