Då var det påsk

Påsken är här tillsammans med soligt väder och plusgrader. Det ska bli skönt att få vila några dagar extra, något som jag känner att jag behöver. Jag har varit tröttare än vanligt och det har märkts av på både träning och vardagsliv. Igår var jag tvungen att gå till sängs extra tidigt och sov ändå längre än planerat.

Idag har jag gjort klart veckans sista träningspass och slipper i alla fall tänka på det. Fortsättningsvis kommer jag ta påsken med ro med en och annan promenad om vädret fortsätter att stråla. Om arbetslusten faller på ska jag försöka påbörja vårstädningen och rensa ut lite skrot, att få ordning och reda omkring sig gör livet lite mindre stressigt.

Några dagars extra ledighet kommer lägligt.

Några dagars extra ledighet kommer lägligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: