Utan mediciner i över 1 år

Här kommer en kort uppdatering om min medicinfria tillvaro. Det har gått närmare 15 månader sedan jag senast tog mina mediciner och enligt provtagningen i december kan jag fortsätta så tills vidare. Jag äter fortfarande en strikt lågkolhydratkost och har inte gjort några direkta förändringar. Jag hade planer att släppa lite på tyglarna och lägga till vissa råvaror men vanan har gjort att jag bara fortsatt som vanligt.

Jag tränar de flesta dagar och anser inte att det påverkar sjukdomen negativt, snarare tvärtom, om än vissa pass blir hårdare än nödvändigt. Det är snart dags för ny provtagning och jag hoppas att värdena är under kontroll.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: