Äntligen dags för längdskidor igen

Under helgen steg temperaturen och jag fick äntligen ta mina skidor på en tur. Det var friskt och behagligt ute och solen lyser lite starkare var efter dagarna går. Det var behövligt att få sig ut på en motionsrunda, det har verkligen varit en bristvara då kylan gjort att jag istället hållit mig inomhus.

Tyvärr varade inte värmen speciellt länge och nu börjar temperaturen krypa ner mot minus 20, och värre lär det bli enligt prognosen. Till helgen kan det dock vända igen och då ska jag vara redo för nya stavtag.

2 Responses to Äntligen dags för längdskidor igen

 1. Emily skriver:

  Hej
  Jag har också Crohns och har läst din blogg ganska länge utan att ha kommenterat. Tycker det är intressant att läsa om andras erfarenheter och man känner igen sig i mycket.
  Nu har jag själv precis startat en blogg som jag funderat länge på att göra. Har inte hunnit skriva så mycket än, men kika gärna förbi om du vill.

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej
   Roligt att höra från dig. Håller med dig om att det är intressant att få höra från andra med Crohns. I det vanliga livet kan det vara svårt att få kontakt med andra i samma situation, speciellt om man bor i mindre städer/samhällen. Ska ta och titta in på din sida. Bästa hälsningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: