Ett lugnt nyårsfirande

Idag är det nyårsafton och många kommer att fira in det nya året med ett riktigt ståhej. Jag väljer istället den lugna vägen med en mer stillsam afton, huvudnumret blir istället en god middag senare ikväll. Jag har aldrig känt lusten för vilda fester på nyårsafton, inte ens i yngre år. Inom vår familj har nyårsfirandet aldrig varit något överdrivet speciellt, antar att det sitter kvar. Istället gillar jag att börja ett nytt år pigg och fräsch, att vara trött och sliten från exempelvis en sjukdom som Crohns gör att man istället uppskattar de dagar då man får må bra.

Gott nytt år på er alla!

Hoppas ni alla får en trevlig kväll.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: