Ledig under jul och nyår

Jag har passat på att ta ut en del semesterdagar under jul och nyår, jag är alltså långledig fram till 2016. Det är skönt att få sova lite extra på morgonen, samtidigt har det blivit några sena nätter, den klassiska ”sno på dygnet-rytmen” har redan infallit. Jag myser här hemma och småfixar med lite allt möjligt. Emellanåt blir det film eller något bra TV-program, det är trevligt att sitta och glo på dumburken vid juletid tycker jag. För att inte förvandlas till en latmask har jag faktiskt planerat in några dagar med fysiskt aktivitet, att vara helt stilla under längre tid mår jag inte bra utav.

Imorgon är det julafton med allt vad det innebär. Jag kommer att fira med närmsta släkten och får lämna hemmets trygga vrå i några dagar. Hoppas ni alla får en trevlig jul.

God Jul

Att få jullov kan göra en såhär glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: