Första förkylningen på väldigt länge

Jag har inte varit förkyld på över 1 år vilket är ett nytt rekord för mig, men nu har jag till slut åkt på en förkylning igen. Tidigare var jag förkyld flera gånger per år men sedan jag slutade med mina mediciner och la om min kost har det varit mycket lugnare på den fronten. Medicinerna kan jag förstå har en stor påverkan då de trycker ner immunförsvaret. Om den kolhydratfattiga kosten gör mig mindre sjuk kan jag inte svara på, men det är i alla fall något jag hört. Samtidigt har jag inte tränat lika hårt som jag tidigare gjort och det gynnar väl motståndskraften också.

Nu är det bara till att kurera sig och försöka komma på banan igen. Jag hoppas innerligen att det dröjer 1 år tills nästa gång.

2 Responses to Första förkylningen på väldigt länge

  1. mari silverhem skriver:

    Hej du är stark. Själv har jag lyst att ge upp. Värk i leder. Mvh mari

    • Jag och Crohns skriver:

      Hoppas du hittar glöden att kämpa vidare, men kan förstå att det är jobbigt. I vissa perioder känner man att det får vara nog, att bara lägga sig ner och ge upp. Men ibland kommer det någon ljusglimt som får en att ta några steg till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: