En semester utan måsten

I veckan började jag min semester, härligt med några veckors ledighet. Jag har inte några speciella planer utan ska bara vara och göra det jag känner för. De första dagarna har jag haft svårt att varva ner eftersom jobbstressen suttit kvar i kroppen, men nu börjar jag faktiskt känna lugnet infinna sig.

Att ha för mycket planerat kan göra semestern till ett stressmoment, så det gäller att hitta en bra balans. Jag har några små projekt att pyssla med både hemma och i sommarstugan när lusten faller på. Ledigheten har vi ju för att vila upp oss och jag ska verkligen försöka göra det.

Just nu sitter jag i sommarstugan och njuter av en kopp kaffe, jag har precis klippt gräset och känner mig nöjd för det lilla. Ikväll har jag tänkt läsa en bok eller kanske spela något mysigt tv-spel, det är avkoppling för mig.

 

Semestern är äntligen här.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: