Morgonpromenadernas årstid är här

Vintern är över och den sista snön har en svårt match mot solens varma strålar. Våren är en fin årstid, det händer så mycket på så kort tid, från att snön försvinner till att det börjar bli grönt går på bara någon månad.

Imorse var jag ute på en morgonpromenad, något jag ofta brukar göra under den varmare delen av året. Jag tycker det är uppfriskande och mysigt att vara ute före frukost och spatsera. Det är lugnt ochs skönt och inte så mycket folk i rörsele, en avkopplande miljö helt enkelt, sedan mår min stela kropp bra av att få komma igång tidigt. Att frukosten blir extra god efter en sväng i friska luften är ju en fin bonus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: