Energin räcker inte till

Det dröjer länge mellan inläggen även om jag har mycket som jag vill skriva om. Jag känner mig oftast trött och skrivlusten försvinner tillsammans med orken. Bäst energi har jag på förmiddagarna efter en god natts sömn, på kvällarna efter arbetsdagens slut går sista gnistan till matlagningen istället för skrivandet.

Jag vet att SCD och Paleo kan påverka energinivån då mycket av kolhydraterna plockas bort. Jag har legat på ett ganska lågt energiintag under lång tid och det börjar antagligen sätta sina spår. Jag försöker sakta trappa upp kalorierna men vill inte överdriva så att det påverkar magen negativt. Framöver ska jag börja räkna kalorier för att få mitt matintag svart på vitt.

2 Responses to Energin räcker inte till

  1. Bea skriver:

    Jag äter inte heller så mycket kolhydrater men det märks faktiskt när man tränar. Musklerna vill ha de där kolhydraterna för att få lite extra tryck :)

    • Jag och Crohns skriver:

      Jag har försökt läsa på om lågkolhydratkost och träning, men det är ganska svårt att få grepp på allt. Det finns så mycket information och olika vägar att gå, men till slut tror jag det kommer att lösa sig, många andra har ju lyckats :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: