På akuten efter kraftig reaktion av antibiotika

Jag har avslutat min senaste behandlingen av antibiotika för ett par dagar sedan och jag trodde att det skulle bli bättre igen, men strax efter blev jag väldigt dålig med värk och trötthet i kroppen, misstänkte först att det var någon influensa på gång. Under natten fick jag istället en kraftig reaktion som gjorde att läppar och ansikte svällde upp. Jag förstod först inte faran förrän jag tittade mig i spegeln på morgonen, det såg verkligen inte bra ut. Det blev väldigt bråttom till akuten då det kan vara väldigt farlig om svullnaden fortsätter ner i halsen.

Väl där fick jag vård och medicin för besvären och kunde åka hem samma dag. Det visade sig att antibiotikan var orsaken till reaktionen, iallafall vad läkarna trodde. Nu ett par dagar senare har svullnaderna lagts sig men jag har istället fått utslag på kroppen, men som är något jag bara ska vänta ut. Det kommer att bli en lång och jobbig helg om utslagen inte ger med sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: