Oturen förföljer mig

Ibland går det inte alltid som planerat och lite vardagliga missöden händer till och från. Men under den senaste veckan verkar oturen jobbat heltid hos mig. Till att börja med har jag råkat ut för en riktigt jävlig rygg- och nackvärk, någon typ av skada eller muskelknut som gör mig orörlig och det smärtar mer än vad jag någonsin varit med om.
För det andra vägrade bilen starta när jag skulle åka iväg på provtagning, så istället fick jag ta cykeln i det sämsta tänkbara väder (regn och snö i mängder). Förutom att provtagningen inte var så lyckade väntade en ny överraskning när jag skulle hem, styret på cykeln gick av och jag fick dra skrothögen hem i snö och slask. Den dagen hade jag inte mycket glädje kvar i kroppen.

Förutom dessa incidenter tillkom det en massa andra missöden, där jag exempelvis tappat saker som gått sönder och så vidare. Nu har jag fått nog och tycker det är dags för oturen att ta en lång och behövlig semestern från mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: