Blodiga toalettbesök

Trots att magen hållit sig rätt stabil har jag haft en del blod i avföringen denna vecka. Jag brukar inte reagera så mycket på blodet, så länge det inte blir mycket och ofta. Nu har det varit några dagar med större besvär och det ser ju inte bra ut. När det är färsk blod (som i mitt fall) så har jag fått höra att det kommer från nedre delen av tarmen, då hinner det inte koagulera.

Det är nu dags att ta nya prover, antagligen har jag kommit bort i systemet då jag blev lovad att få remiss i september. Ska ringa på måndag så man får det ur världen. Kalprotektinet ska bli spännande att se nu när jag använt Humira några gånger sedan sista provtagningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: