Träningsjournal, September 2014

Under en vecka hinner min träning inte förändras speciellt mycket och jag tänkte fortsättningsvis bara göra ett träningsjournal-inlägg per månad, det blir annars lätt mycket av samma vecka efter vecka.

Augusti var den månad då jag sakta började öka både kalorierna och träningen på gymmet efter sommarens något lugnare upplägg, sedan i september skulle jag vara vara redo för att köra igång stenhårt, men så blev inte. I slutet av augusti och halvvägs in i september har jag varit ordentligt förkyld och samtidigt haft ett kraftigare skov. Jag har minskat i vikt och styrkan har dalat därefter.

Resterande delen av september har jag istället ägnat åt att försöka komma tillbaka så gått jag förmått, och det har inte varit lätt. Vecka 39 bestämde jag då mig för att prova ett nytt träningsprogram för att få tillbaka motivationen, programmet sträcker sig över 5-6 veckor och har ett varierat upplägg från vecka till vecka och är främst inriktat på styrka, vilket är precis vad jag behöver just nu. Detta blir som en nystart och kanske kan jag komma tillbaka som vanligt i början av november. Just nu känner jag glädjen i träningen igen och oktober månad ska bli spännande att följa.

Jag och Crohns - Träningsbanner

Passa på och ändra ditt träningsupplägg när motivationen tryter.

1 dag från v.38, kroppsvikt 69,6 kg

Huvudövningar

Knäböj (utan bälte)
10 x 20 kg | 8 x 50 kg | 5 x 80 kg  | 2 x 100 kg  | 1 x 110 kg  | 6 x 120 kg  | 6 x 120 kg  | 6 x 120 kg  | 6 x 120 kg

Marlyft (utan bälte)
8 x 50 kg | 5 x 80 kg  | 2 x 100 kg  | 6 x 120 kg  | 6 x 120 kg

Extra övningar

Frontböj (utan bälte)
10 x 70 kg

Bencurl (ett ben åt gången)
12 x 40kg

Stående vadpress
12 x 80kg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: