Träningsjournal vecka 36, 2014

Jag trodde förkylningen började ge sig och jag tränade ett lugnare pass på måndagen. Det blev bara en träningsdag denna vecka då förkylningen tog nytt grepp igen. Krasslig hals, nästäppa och snuva höll mig sällskap hela veckan. I och med detta långa uppehåll har jag tappat både aptit och träningslust. Oj vad trögt det kommer att gå den dag jag börjar träna igen.

Veckoschema v.36
Måndag – Helkropp (låg- och högrep)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: