Stressig höst

Jag kan inte fatta att det gått 10 dagar sedan jag sist skrev på bloggen, tiden har verkligen en tendens att flyga iväg ibland. Orsaken till detta kan jag förstå då det har varit en stressig tid sedan jag började om att jobba efter semestern. Arbetsbördan har varit, och är fortfarande väldigt hög, det känns som dagen bara hinner börja innan det är dags att gå hem igen.

Min fritid verkar även den slukas av rymdens svarta hål. Hushållssysslor blandat med andra åtagande gör att tiden försvinner snabbare är blixten. Jag tror däremot att tempot kommer att sjunka i samma takt som utetemperaturen, och när kalla vinter är här lär man väl sitta framför tv och uggla var eviga kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: