Jag tar Humira igen

Efter ett långt uppehåll är jag nu igång med Humira igen, förhoppningsvis kommer inflammationen gå ner och mitt kalprotektinvärde att bli bättre. Inget ska såklart inte tas ut i förskott men jag hoppas att det ska hjälpa lika bra som tidigare. Tyvärr försämras immunförsvaret av Humira och jag är orolig för att förkylningar och andra infektioner ska första det hela. Varje gång som jag varit tvungen att slutat med Humira har det berott på att jag blivit sjuk.

Några sprutor med Humira

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: