Semester, sol och bad

Semestern börjar nå sitt slut och på måndag är det dags att återgå till arbetet igen. Under de tre veckor jag haft semester har vädret varit på topp, det är helt otroligt vilken långvarig värme det varit, rena rama utlandssemestern. För min smak har vädret nästan varit för bra, värmen och solen blir stundtals väl påtaglig. Största delen av semestern har jag tillbringat i stugan, där har jag inte gjort speciellt mycket på grund av värmen. Badat har jag i alla fall gjort en hel del, regelbundna dopp från morgon till kväll för att kyla ner. Jag har nog aldrig badat så mycket i mitt vuxenliv som jag gjort denna sommar. :)

Semesterväder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: