Hinner inte med

Jag är fortsatt trött och sliten men har även mycket att göra vilket har gjort att jag inte hunnit skriva något på ett tag. När energin inte finns men saker måste göras är frustrerande. Det är en bra start inför att bränna ut sig skulle jag gissa. Stressen blir påtaglig när jag inte hinner med att hålla ordning hemma och disken hopar sig till ett fint berg som kräver syrgas för att ta sig an. Jag har planerat att lägga mig tidigare ikväll så att jag får ta igen en del sömn. Jag ska nu lämna allt som det är och verkligen gå i säng, världen får vänta tills imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: