Träningsjournal vecka 19, 2014

Trots att förkylningen inte riktigt släppt ville jag försöka att komma igång med träningen denna vecka. Jag började måndagen med ben som jag brukar göra men det gick otroligt tungt. Jag sänkte vikterna ganska rejält i knäböj men det kändes ändå väldigt tungt, det blev ett kort pass då jag inte hade energin. Höften har jag fortfarande ont i och att träna knäböj hjälper ju inte mot det.
Tisdagens bröst- och tricepspass gick desto bättre, även om jag tränar med lägre vikter var det mer energi i kroppen mot måndagen. Onsdagens var ett steg tillbaka igen, kan inte riktigt återhämta mig som jag brukar göra och var trött och hängig. Benpasset på fredagen gick trögt, orkade knappt hälften av repetitionerna jag brukar klara, det var också på en lägre vikt, inga uppmuntrande siffror.
Energin började komma tillbaka på lördagen och det blev ett okej träningspass. Det blev i alla fall fem pass och en bra kom igång-vecka men nästa vecka ska det gå bättre.

Veckoschema v.19
Måndag – Ben (tyngre, lågrep)
Tisdag – Bröst, Axlar, Triceps (tyngre, lågrep)
Onsdag – Rygg, Biceps (låg- och högrep)
Fredag – Ben (lättare, högrep)
Lördag – Bröst, Armar (lättare, högrep)

Fredag (1 dag från v.19), 60 min, kroppsvikt 74,2 kg

Bänkpress
8 x 20 kg | 5 x 50 kg | 3 x 65 kg  | 8 x 85 kg  | 7 x 82,5 kg  | 7 x 80 kg | 6 x 77,5 kg

Golvpress
8 x 65 kg | 8 x 65 kg

Lutande hantelpress
10 x 27,5 kg | 8 x 25 kg

Låga kabel-flyes (superset med höga flyes)
12 x 15 kg | 12 x 12,5 kg

Höga kabel-flyes (superset med låga flyes)
12 x 17,5 kg | 12 x 15 kg

Militärpress
5 x 20 kg | 5 x 50 kg | 4 x 50 kg | 4 x 50 kg

Hantelpress
7 x 17,5 kg | 7 x 17,5 kg | 8 x 15 kg

Hantellyft åt sidan
10 x 6 kg | 12 x 7 kg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: