Våren gör magen upprörd

Magen är i uppror utan att jag riktigt vet varför. Jag äter nyttig och bra mat men det tycks inte hjälpa. På våren brukar jag få mer problem med magen av någon anledning, av vad jag läst verkar flera ha samma problem. Just nu verkar inget gå som jag vill, magen och kosten är ett mörker, förkylningen vill inte gå över och jag känner mig sliten, träningen har fått stå i skymundan och det gör mig deppig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: