Påskförkylningen slog till

Under påsken fick jag inte bara god mat och härligt väder utan även en mysig påskförkylning. Efter påskhelgen kände jag att något inte var helt okej i kroppen och en lätt snuva och irriterande hals kom strax efter. Nu har förkylningen slagit ut i full blom med en täppt och snorig snok, jag är trött hängig och inte alls på humör för en svängom. Allt känns så jobbigt just nu och jag kämpar med att laga mat och hålla efter disken. Träningen är inte på tal och ska inte utövas i detta tillstånd. Det blir till att vila, dricka och försöka äta emellanåt. Jag hatar verkligen att vara förkyld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: