Den härliga påsken är över

Påskhelgen är över och i år har den varit superhärlig. Vädret har varit fantastiskt med en varm och strålande sol. Familjen hade samlats och många utflyttade vänner var hemma på besök. Det har blivit mycket ätande av allt möjligt gott som hör påsken till. Jag blev bland annat överraskade med en glutenfri gräddtårta, något jag inte ätit på väldigt länge. Tycker inte påsken kunde bli bättre, förutom lite mera snö kanske.

I påsk har jag unnat mig lite extra gott.

I påsk har jag unnat mig lite extra gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: