Jag väger mer än vad jag någonsin gjort

Nu har jag äntligen lyckats passera 75 kg-sträcket och det är den högsta vikt jag haft i hela mitt liv. Hur mycket jag väger har egentligen ingen betydelse men för att kroppen ska bygga muskler och bli starkare behövs ett litet energiöverskott, att sakta öka i vikt är ett bra riktmärke för att veta att det går enligt planerna. Jag har vid flera tillfällen vägt omkring 73 kg men aldrig tagit mig längre, min krånglande mage har satt stopp för det.

Varför har det då gått bättre i år jämfört med tidigare? Humira har jag inte tagit så många gånger under 2013/2014 men jag är ändå säker på att det har hjälpt. Sedan äter jag en relativt strikt kost, det är väldigt sällan jag slarvar och äter godis, skräpmat eller dricker alkohol, för det är ofta då jag blir dålig i magen. Jag ska fortsätta med mitt nuvarande upplägg fram till sommaren, väl då får jag se hur jag ska lägga upp träning och kost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: