Konstiga temperaturer

Vars tog vintern vägen? Det har varit varmt en lång tid och under den senaste veckan har snön smält i snabb takt. De skulle kunna vara sena april som det ser ut nu, fortsätter det såhär kommer det inte finnas snö speciellt länge till. Jag har aldrig besvärat mig med att ta fram längdskidorna i år, något som jag egentligen velat göra. För det första var snön väldigt sen, sedan blev det iskallt och nu tinar allt bort. Blåsten har också kommit i och med det varma temperaturerna, och det är verkligen det värsta av allt. Jag tar hellre 20-30 minusgrader och en riktigt vinter än dessa hemska vindar, det är verkligen otrevligt. Nu kan det lika gärna få bli vår på en gång, det ska bli så härligt efter denna värdelösa vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: