Sticka sig i armen

Jag har varit och tagit blodprov för ett par dagar sedan. Det är inte något jag längtar efter, speciellt då jag kan vara svårstucken. Inte för att jag är rädd för sprutor, utan för att mina kärl kan vara svåra att bemästra. Det är jobbigt när det blir många stick, eller när det inte tar rätt och det måste sökas efter kärlet med nålen efter själva sticket. Vi de mer knepiga situationer märks det att personal med mycket erfarenhet klarar det betydligt bättre, de har sina knep och de blir inte nervösa eller skakiga.

Denna provtagning blev det två stick, det andra sticket gjorde av någon anledning väldigt ont. En svidande och värkande känsla, värken har suttit i 2 dagar men det börjar bli bättre nu. Nu återstår bara att få provsvaren, antagligen är det som det brukar vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: