Ofrivilligt träningsuppehåll

Jag längtar efter att träna men förkylningen gör att jag inte kan. Än så länge är jag bara snorig med nästäppa, men det är tillräckligt. Det är fortfarande iskallt ute och jag har suttit inne hela helgen, att vara stilla och instängd gör mig rastlös. Imorgon börjar en ny arbetsvecka men om det blir någon träning återstår att se, nu ska jag iallafall krypa till sängs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: