Där kom årets första förkylning

Nu när träning, kost och allmänt vardagsliv fungerat rätt skapligt har jag varit på bra humör, men idag försvann det humöret kan jag meddela. Jag vaknade med en irriterad hals och rinnande snuva, under dagen har det bara blivit värre. Det var länge sedan jag kände mig så trött som idag, jag somnade direkt jag kom hem från jobbet. Typiskt detta elände som jag hatar så mycket, varför kan förkylningar inte bara lämna mig i fred. Kanske har den långvariga kylan hjälpt till att göra mig mer mottaglig.

På grund av min förkylningsskräck har jag varit näst intill sjukligt noga med att tvätta händer och använda handsprit. Det har säkerligen gjort resultat, men det hjälper ju inte mot bakterier som flyger runt i luften efter att folk nyser och hostar. Jag är också i full gång med både Humira och Imurel, så immunförsvaret har nog inte mycket att sätta emot.

Låt bara detta elände gå över snabbt och dra inte ner mig i helvetesgrottan någon längre period.

Denna gång räddade du mig inte...

Denna gång räddade du mig inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: