Kylan har kommit

Denna vinter har haft en ovanligt behaglig temperatur, men nu har det vänt och blivit kallt igen. Omkring 20 till 30 minusgrader är inte ovanligt för denna årstid. När det är så kallt och fortfarande mörkt kommer längtan till sommaren som värst. Förutom de korta morgonpromenaderna drar jag mig för att gå ut i onödan. När kylan blir långvarig anpassar sig kroppen till det, då är det inte lika jobbigt längre. Jag hoppas iallafall att denna kyla inte blir långvarig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: