Träningsjournal vecka 1, 2014

Jag var rejält laddad att börja 2014 med en bra träningsvecka, speciellt när förra veckan gick så dåligt. Tyvärr blev även denna vecka en dunderflopp då jag sträckte mig i nacken när jag gjorde knäböj. Jag tittade antagligen uppåt för mycket när jag böjde, vilket slutade med aj i nacken. En bättre start på året kunde jag väl ändå få?!

Trots nackont har jag ändå försökt träna, jag har fokuserat på lättare vikter med bättre teknik. Veckans upplägg har blivit annorlunda på grund av nacken, men jag är nöjd att det blivit något av det ändå. Förhoppningsvis kommer helgens vila att göra sträckningen bättre.

Veckoschema v.1
Måndag – Ben, Bröst (tyngre, lågrep)
Tisdag – Helkroppspass hemma (lättare, högrep)
Onsdag – Rygg (lättare, högrep)
Torsdag – Ben, Bröst (lättare, högrep)
Fredag – Rygg, Armar, Mage (lättare, högrep)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: