Slut på 2013

Snart är detta år över och det blev kanske inte det bästa sättet att avsluta det på. Under julen har magen fått det jobbigt efter allt ätande, det har helt enkelt blivit för mycket av det goda. Jag gjorde en chansning som inte gick hem, det är en ganska fin gräns vid hur mycket mat och vilka rätter magen klarar av. Julen är inte lätt att sätta sig emot, det finns så mycket tradition som jag vill inte vara utan. Ändå har jag avstått bröd, kakor, tårta och allt annat med gluten. Choklad är något jag ätit av även om jag vet att det är dumt, ibland går det inte motstå.

I år har jag valt att ta ett lugnt nyårsfirande hemma med de närmsta, nyår har ändå aldrig varit så speciellt för mig. Att få starta ett nytt år med att vara pigg och fräsch passar mig betydligt bättre.

Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: