Första julafton utan snö

Julafton är alltid trevligt oavsett väder, men om jag får bestämma ska det givetvis vara snö. Detta är första julafton jag firat med gröna gräsmattor och regn. Det känns märkligt när att titta ut genom fönstret och se denna syn. Nu ska jag inte titt ut genom fönstret något mer utan istället sätta mig till bords och vräka i mig julmat. Det ska bli supergott då jag är utsvulten trots ständigt småätande och fikande. God jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: