En kväll på bion

Det var länge sedan jag var på bio senast, men ikväll tog jag tillfället och såg nyaste Hobbit. Filmen var bra och jag hade inte riktigt trott något annat. 160 minuter lång är dock i längsta laget, speciellt om magen skulle bestämma sig för att jäklas. Jag tycker inte om att befinna mig i sådana situationer, även om det egentligt inte är så farligt, men det känns bara jobbigt på något vis. Som vanligt är det värst innan jag ska iväg, då hinner jag inbilla och skrämma upp mig själv. Det gick iallafall bra som det oftast gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: