Första advent

I morse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret såg jag att det snöat 1 dm under natten, det blev en riktigt mysig start på första december. Igår hade jag städdag och idag satte jag upp stjärnor och ljusstakar, det blir så fint med extra belysning i denna annars så mörka årstid. Nu är det bara 3 veckor till jul, det är helt sjukt hur fort tiden går. Jag ser framemot att ta vinterpromenader så att jag sedan kan gå in och mysa i värmen.

Mysbelysning i vintermörkret.

Mysbelysning i vintermörkret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: