Provtagning inför Humira

Jag har haft ett långt uppehåll med Humira på grund av bakterier i luftvägarna. Antibiotikan har jag slutat med sedan en tid tillbaka, men om bakterien verkligen försvunnit känns inte helt säkert. Jag har varit och lämnat ett nytt halsprov som det ska göra en odling på, om det är fritt från bakterier kan jag börja med Humira igen.

Samtidigt tog jag även de vanliga blodproverna, samt kalprotektin. Det ska bli intressant att få veta värdena nu när jag inte tagit Humira på ett tag, vissa blodvärden kanske förbättras, men kalprotektinet har antagligen försämrats.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: