Vila ryggen

Under helgen lyckades jag få en besvärlig ryggvärk av någon anledning, vad jag gjort vet jag inte. Värken sitter högre upp i ryggen, något jag aldrig haft besvär med tidigare. Jag har sovit dåligt och mått rätt risigt. Jag har rehabiliterat genom att använda min spikmatta som faktiskt hjälper en hel del, men inte tillräckligt.

Denna vecka ska jag passa på att ta det lugnare med träningen, vila ryggen från marklyft och liknande. Det kan vara så att ryggen blivit övertränad och helt enkelt behöver vila, även om allt känts bra under träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: