En underbar helg

Jag hade planerat att vara hemma i helgen, men vädret var för bra att slösas bort inomhus. Det blev istället en spontan resa till stugan på fredagskvällen och jag är verkligen glad att jag åkte. Solen har strålat som om det vore sommar, tänk att vi snart är i september och får njuta av denna temperatur. Under hösten sjunker vattennivåerna och det blir väldigt långgrunt, det passar perfekt till bad och lek i vattnet. Det blev också båtutflykt och en hel del fiske, lagom ansträngande aktiviteter. På lördagskvällen blev det grillning och jag har verkligen fått äta gott, senare under kvällen gjorde vi upp eld på stranden och i höstmörkret blir det väldigt mysigt.

Denna helg har bara varit nöje, ingen träning eller andra måsten. När jag väl kom hem igår kväll var jag helt slut, det blev en tidig kväll och jag har sovit så bra i min egen sköna säng.

Min syster är ute och går i den långgrunda vattnet.

Min syster är ute och går i det långgrunda vattnet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: