Förlängd antibiotikabehandling

Mina besvär i hals och näsa beror på en hudbakterie som egentligen aldrig ska nå luftvägarna. På grund av mina mediciner har jag ett dåligt immunförsvar, det har i sin tur orsakat att jag fått denna bakterie i hals och näsa. För en månad sedan avslutade jag en 10 dagars behandling med antibiotika, trots att såren i näsan försvann kom de tillbaka någon vecka senare, antagligen fanns det kvar i halsen.

Idag fick jag de senaste provsvaren och de visar precis som sist på samma bakterie. Jag kommer denna gång att få en annan typ av antibiotika som jag ska under 3 veckor. Om antibiotikan kommer att orsaka mer problem för magen blir detta 3 långa veckor, men det får bli som det blir bara bakterien försvinner.

Annonser

2 Responses to Förlängd antibiotikabehandling

  1. Helena skriver:

    Hej igen,

    Mitt sår i näsan blev mycket bättre med salvan, men nu återstår det bara att se om det kommer tillbaks igen :) Hoppas att antibiotikan inte ska paja magen totalt för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: