1 vecka med kreatin

Jag har tidigare provat kosttillskottet kreatin, men varje gång har jag varit tvungen att sluta då magen blivit sämre. Trots att jag aldrig skulle använda kreatin igen har jag nu ändå gjort det. Jag har tagit kreatin i 1 vecka och än så länge går det bra. Planerna är att använda det i 1 till 2 månader, sedan får jag utvärdera.

Kreatin finns i vår kropp och maten vi äter, men ett tillskott kan öka dess positiva effekter vid exempelvis styrketräning. Kreatin ökar energidepåerna i musklerna vilket gör att man kan prestera bättre under träningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: