Provtagning och mer antibiotika?!

Idag har jag varit och tagit en hel skrälldus med prover igen. Kort efter jag slutade med antibiotikan fick jag tillbaka de konstiga sår jag haft i näsa och hals, det är någon jävlig bakterie som inte vill lämna mig ifred (tacka det dåliga immunförsvaret för det). Samtidigt blir jag också slemmig och snorig i hals och näsa, typ som förkylning. Svårt att veta om det är förkylning eller något annat, eller kanske både och. Det blir att invänta provsvaren och höra vad läkarna säger, troligen får jag käka mer antibiotika.

Annonser

2 Responses to Provtagning och mer antibiotika?!

 1. Helena skriver:

  Hej!

  Jag har också IBD och sår i näsan. Såret i näsan började för fyra år sedan och alltid när det blossar upp så får jag antingen feber, diarré eller ledvärk och känner mig sjuk. I förrgår var jag hos läkaren för att kolla upp såret och varken hon eller hennes kolléga hade sett något liknande. Fick en kräm utskriven men är ju helt säker på att det kommer blossa upp igen ändå. Kan du inte fortsätta skriva om ditt sår i näsan så man får reda på vad det är, kanske har vi samma???

  Tack på förhand och krya på dig!

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej!

   Jag har skrivit ett nytt inlägg om såren i hals och näsa idag, ta en titt där. Bakterien som orsakar såren har det hittat när jag lämnat halsprov som de sedan gjort en sputumodling på.

   Hoppas det löser sig för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: