Träningsjournal vecka 32, 2013

Trots en fyllehelg med dålig kost och sömn har träningen gått riktigt bra denna vecka, konstigt nog?! På måndagen var jag trött, sliten och illamående, men jag kämpade mig till gymmet och presterade bra. Stor skillnad i knäböj denna vecka jämte mot förra, lättare känsla och mer pulver i benen. Kan det vara den extra energin från skräpmaten, trots att magen blivit sämre? Även bänkpress, marklyft och militärpress gick bättre. Jag har också tränat tungt 5 dagar på rad, det är inte ofta jag gör det. Jag har ätit bra och lite mer än vad jag tidigare gjort för återhämtningens skull. Jag har sovit omkring 8-9 timmar varje natt och det har behövts. Förutom träningen har jag inte ansträngt mig mycket alls, lite gräsklippning och några korta morgonpromenader är allt. Onsdagens träningspass blev annorlunda, jag gick farmers walk, vände traktordäck och slog med slägga. Det var mycket jobbigare än jag trodde, det blev som en kombination av styrka och kondition. Jag skulle bli glad om nästa vecka fortsatta lika bra som denna, men då är också semestern över och en del av energin kommer att gå åt till jobbet.

Veckoschema v.32

Måndag – Knäböj, Bänkpress, Marklyft, etc. (tyngre och färre repetitioner)
Tisdag
 – Chins, Pull-ups, Dips, Mage, etc. (lättare och fler repetitioner)
Onsdag – Farmers Walk, Vända Däck, Slägga, etc. (tyngre och färre repetitioner)
Torsdag – Chins, Pull-ups, Dips, Mage, etc. (lättare och fler repetitioner)
Fredag– Knäböj, Bänkpress, Marklyft, etc. (tyngre och färre repetitioner)


Måndag (basövningar), 60 min, kroppsvikt 67,5 kg

Knäböj (bälte vid vikter över 110 kg)
5 x 50 kg | 3 x 80 kg | 2 x 95 kg | 2 x 110 kg | 5 x 125 kg | 5 x 122,5 kg | 5 x 120 kg | 5 x 117,5 kg

Bänkpress
5 x 50 kg | 2 x 70 kg | 5 x 82,5 kg | 4 x 80 kg | 4 x 77,5 kg | 5 x 75 kg | 5 x 72,5 kg

Marklyft
5 x 50 kg | 5 x 80 kg | 3 x 110 kg | 6 x 125 kg

Militärpress
5 x 50 kg | 5 x 50 kg | 5 x 50 kg

Bra vecka, låt trenden fortsätta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: