Semestern är över

Idag tog min semester slut och jag har haft en hektiskt dag på jobbet. På ett vis känns det bra att falla in i rutinerna igen, men semester är ändå inget jag klagar över. Vädret har för det mesta varit riktigt bra och jag har svårt att tro att nästa sommar kan toppa denna. Jag har inte gjort speciellt mycket heller, mest tagit det lugnt och slappat, förutom lite träning emellanåt. Jag har sparat några semesterdagar som jag kommer att plocka ut under hösten och julen, det är alltid skönt med några extradagar till förfogande.

Livet i hängmattan är nu över.

Livet i hängmattan är nu över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: