10 kg kycklingfilé

Vintern är på intåg och jag bunkrar upp mitt matförråd. Idag har jag handlat 10 kg kycklingfilé och 2 kg fläskfilé, magert kött som fungerar rätt okej för min mage. Kyckling äter jag väldigt ofta och jag blir aldrig less, det är också bland den bästa källan av protein. Kycklingfilé är ganska dyrt så jag passar på att köpa lite extra när det är bra erbjudanden. Skönt att slippa tänka på kycklinginköp ett tag framöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: