Helg, fest och bortrest

Kompisgänget har planerat en sommarträff på annan ort i helgen, där kommer det att bli aktiviteter, mat och fest. Det kommer givetvis att bli trevligt men jag känner ändå av ångest och stress i magen inför detta. Varför blir jag så lätt orolig!? Jag ska snart åka och det blir säkert bättre så fort resan börjat. Efter helgen kommer jag berätta hur det gått.

Annonser

2 Responses to Helg, fest och bortrest

 1. Maria skriver:

  Hejsan! Härligt att åka iväg och ha kul:) Jag kan förstå din oro för det är inte så enkelt jämt när man har en magen som lever sitt egna lilla liv.
  En sak som kan komma med den här sjukdomen är ju att man ibland kan få ont i lederna, tänkte fråga om råd hur upplever ni andra det? Jag är för det mesta befriad från det men i perioder kan jag få väldigt ont i mina händer. Speciellt nu när det varit såna skiftningar i vädret:( Hur har ni det mina vänner?

  • Jag och Crohns skriver:

   Nu är jag hemma igen. Det har varit roligt men samtidigt hektiskt.

   Ledvärk har jag inte drabbats så mycket av, och under sommaren kan jag inte minnas att jag haft några problem med det. Under de kallare tiderna på året brukar jag känna av det mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: