Fantastiskt väder

Dagen har knappt börjat och det är redan väldigt varmt. Just nu sitter jag på bryggan vid stugan och skriver detta inlägg. Vattnet ligger blank som en spegel och solen skiner på den molnfria himmelen. Det är helt tyst förutom fåglarnas kvitter och jag kan nästan känna hur kroppens batterier laddas. Jag har nyligen börjat min semester och jag njuter för fullt. Det är inte ofta vädret är så här perfekt, och det gäller att ta vara på de dagar som ges.

Idag ska jag variera mellan stranden och hängmattan under skuggande träd. Det blir till att läsa något trevligt och läska sig med kall dryck. Det ska med andra ord inte bli en allt för slitsam dag.

20130725-125153.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: